Designmagasin
Designmagasin
Showroom, Retail, Bokhandel

World Kids Books

Showroom, Retail, Bokhandel Inspirert av et lokalt selskap for å skape en bærekraftig, fullt operativ bokhandel på et lite fotavtrykk, brukte RED BOX ID konseptet med en 'åpen bok' for å designe en helt ny detaljhandelopplevelse som støtter lokalsamfunnet. World Kids Books, som ligger i Vancouver, Canada, er et utstillingslokale første, bokhandler nummer to, og en nettbutikk tredje. Den dristige kontrasten, symmetrien, rytmen og fargen pop trekker folk inn og skaper et dynamisk og morsomt rom. Det er et flott eksempel på hvordan en forretningsidé kan forbedres gjennom interiørdesign.

Prosjektnavn : World Kids Books, Designernes navn : Maria Drugoveiko, Kundens navn : World Kids Books.

World Kids Books Showroom, Retail, Bokhandel

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.