Designmagasin
Designmagasin
Krakk

Kagome

Krakk Sen er designet av Shinn Asano med bakgrunn i grafisk design, og er en 6-delt samling av møbler i stål som gjør 2D-linjer om til 3D-former. Hver brikke inkludert "kagome krakk" er laget med linjer som minimerer overflødig for å uttrykke både form og funksjonalitet i en rekke bruksområder, inspirert av unike kilder som tradisjonelt japansk håndverk og mønstre. Kagome avføring er laget av 18 rettvinklede trekanter som støtter hverandre og når de sees ovenfra danner det tradisjonelle japanske håndverksmønsteret Kagome moyou.

Prosjektnavn : Kagome, Designernes navn : Shinn Asano, Kundens navn : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Kagome Krakk

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.