Designmagasin
Designmagasin
Visuell Identitet

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

Visuell Identitet Le Coffret er et sjarmerende design Bed & Breakfast i hjertet av Valle d'Aosta. Prosjektet ble unnfanget i absolutt respekt for den autentiske stilen: derfor steinmurene, trebjelkene og antikke møbler. En sirkel som symboliserer himmelen over trekanten som representerer fjellet, der B&B ligger, fra ideen om oppstigningen av mennesket til himmelen. En Onciale-font som er revidert i en moderne versjon for å huske den keltiske opprinnelsen til dalen balanserer riktig og støtter et sterkt og viktig symbol for endelig å få en logo som er lett å identifisere og lett fanger øyet.

Prosjektnavn : Le Coffret - Chambres D'Hôtes, Designernes navn : Laura Ferrario, Kundens navn : Ferrariodesign.

Le Coffret - Chambres D'Hôtes Visuell Identitet

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.