Designmagasin
Designmagasin
Fleksibelt Kontor

Suivez le guide

Fleksibelt Kontor Dette konseptet ble designet for en designkonkurranse organisert av provinsen Vest-Flandern. Oppdraget var å fylle et stort tomt område som er midt i flere kontorer, med møbler der brukerne kunne samles. Suivez le guide er en serie med syv volum av kryssfiner der brukeren kan utøve en annen aktivitet. De kan enkelt endre plasseringen av hver boks i henhold til funksjonen de trenger. “Suivez-le-guide” bryter med konvensjonene innen kontormøbler. Det er et svar på kravet om andre måter å jobbe og kommunisere på.

Prosjektnavn : Suivez le guide, Designernes navn : Five Am, Kundens navn : Five AM.

Suivez le guide Fleksibelt Kontor

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.