Designmagasin
Designmagasin
Innendørsbelysning

Jordan Apotheke

Innendørsbelysning De funksjonelle armaturene, som støtter den ekspressive arkitekturen til apotekinteriøret, er ikke-påtrengende når de ser ut, og gjør oppmerksom på lyseffekten i stedet for deres armaturdesign. Armaturene for grunnbelysning er enten integrert i pendelarmaturer som sporer formen til møblene eller er montert på sidene av undertaket, og holder det så fritt for downlights som mulig. Dermed kan brukerne fokusere på sporet av lys som fører gjennom apoteket, bestående av RGB-LED-bakgrunnsbelyste fliser som matcher fargen på de på samme måte dynamisk bakgrunnsbelyste tellere

Prosjektnavn : Jordan Apotheke, Designernes navn : Conceptlicht GmbH, Kundens navn : Conceptlicht GmbH.

Jordan Apotheke Innendørsbelysning

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.