Designmagasin
Designmagasin
Salongstol

YO

Salongstol YO følger de ergonomiske prinsippene for komfortable sitteplasser og rene geometriske linjer som abstrakt danner bokstavene “YO”. Det skaper en kontrast mellom en massiv, "mannlig" trekonstruksjon og en lett, gjennomsiktig "kvinnelig" komposittduk av sete og rygg, laget av 100% resirkulert materiale. Strekket på duken oppnås ved fletting av fibre (den såkalte “korsetten”). Salongstolen er supplert med en krakk som blir et sidebord når den roteres 90 °. En rekke fargevalg gjør det mulig for dem begge å passe inn i interiører i forskjellige stiler.

Prosjektnavn : YO, Designernes navn : Rok Avsec, Kundens navn : ROPOT.

YO Salongstol

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.