Designmagasin
Designmagasin
Kommode

Chilim

Kommode "Chilim av Mirko Di Matteo" er en møbellinje laget med omvendte 80 år gamle vintage-tepper fra Bosnia. Disse originale møbelstykkene er unike (hvert stykke er annerledes), miljøvennlig (laget med resirkulerte vintagetepper) og samfunnsansvarlig (bevare den gamle veveres tradisjon). Ved å kombinere teppene med "flight case metal hardware" (som innramming) har vi laget uforgjengelige brikker som vil bevare de ellers tapte vintage teppene praktisk talt for alltid som funksjonelle visningsartikler i hjemmene våre.

Prosjektnavn : Chilim, Designernes navn : Matteo Mirko Cetinski, Kundens navn : Mirko Di Matteo Designs.

Chilim Kommode

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.