Designmagasin
Designmagasin
Fartsskriver Programmerer

Optimo

Fartsskriver Programmerer Optimo er et banebrytende produkt på berøringsskjermen for programmering og kalibrering av alle digitale fartsskrivere montert på nyttekjøretøyer. Med fokus på hastighet og brukervennlighet, kombinerer Optimo trådløs kommunikasjon, produktapplikasjonsdata og en rekke forskjellige sensortilkoblinger til en bærbar enhet for bruk i bilens hytte og verksted. Designet for optimal ergonomi og fleksibel posisjonering, det oppgavedrevne grensesnittet og den innovative maskinvaren forbedrer brukerens opplevelse dramatisk og tar tachografprogrammering inn i fremtiden.

Prosjektnavn : Optimo, Designernes navn : LA Design , Kundens navn : Stoneridge.

Optimo Fartsskriver Programmerer

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.