Designmagasin
Designmagasin
Pakkeutformingen Av Tyggegummi

ZEUS

Pakkeutformingen Av Tyggegummi Pakkeutforminger for tyggegummi. Konseptet med disse designene er "stimulerende sensitivitet". Mål for produkter er hanner i tyveårene, og de innovative designene hjelper dem å plukke opp produkter i butikkene instinktivt. Hovedvisualer uttrykker spektakulært verdensbilde av naturfenomen som knytter seg til hver smak. THUNDER SPARK for en argustisk og elektrifiserende smak, SNOW STORM for frysing og sterk kjølesmak, og RAIN SHOWER for smak av fuktig, saftig og vannaktig sans.

Prosjektnavn : ZEUS, Designernes navn : Yoichi Kondo, Kundens navn : LOTTE CO.,LTD..

ZEUS Pakkeutformingen Av Tyggegummi

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.