Designmagasin
Designmagasin
Smykker

Melek Taus

Smykker I en viss ideologi plasserer Gud verden under omsorgen av syv hellige engler. Melek Taus eller Påfuglengelen er den største og den første som dukker opp fra Guds lys i form av en regnbue. Til sammen er disse syv englene de syv fargene på regnbuen, og Melek Taus er blå. Da Melek Taus nektet å bøye seg for Adam, ble han kastet ned fra himmelen. Han angret på sin synd av stolthet og gråt i 7000 år, og tårene hans slukket Helvetes ild. Melek Taus ble benådet og gjeninnsatt som sjef for englene. Melek Taus er en utstråling fra Gud som skapte kosmos fra det kosmiske EGG.

Prosjektnavn : Melek Taus, Designernes navn : Samira Mazloom, Kundens navn : Samira.Mazloom Jewellery.

Melek Taus Smykker

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.