Designmagasin
Designmagasin
Bolig Hjemme

Iwan Residence

Bolig Hjemme Dette prosjektet er en luksuriøs markedsplass som eies av en klient med enorm forkjærlighet for nyskapende moderne design, men likevel dyp hengivenhet for den glamorøse islamske stilen. Dette var en sjanse til å implementere et lenge ønsket mål og ambisjon om å samle disse to diversifiserte stilene og opprettholde en uhemmet følelse og bevissthet om fusjon mellom disse temaene. Det er mer som blanding av forskjellige, verdener, ideologier og epoker - science fiction mentale bilder av det 1000 netter historiske palasset som gjennomgår et stort ansiktsløft inn i den 21. futuristiske auraen.

Prosjektnavn : Iwan Residence, Designernes navn : Dalia Sadany, Kundens navn : Dezines Dalia Sadany Creations.

Iwan Residence Bolig Hjemme

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.