Designmagasin
Designmagasin
Detaljhandel Interiørdesign

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Detaljhandel Interiørdesign Klienten ser etter kreativ design for å representere merkevaren godt. Navnet 'Hiveometric' er dannet av to ord 'hive' og 'geometric', som ganske enkelt forteller hovedkonseptet og visualiserer designet. Designet er inspirert av merkets helteprodukt, en bikakeformet elektrisk komfyr. Antatt som en klynge av honningkaker, vegg- og takfunksjoner i pene utførelser kobler sømløst sammen og spiller sammen komplekse geometriske former. Linjene er delikate og rene, noe som resulterer i et elegant, moderne utseende for å symbolisere uendelig fantasi og kreativitet.

Prosjektnavn : Hiveometric - Kuppersbusch Showroom, Designernes navn : Alain Wong, Kundens navn : .

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom Detaljhandel Interiørdesign

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.