Designmagasin
Designmagasin
Lampe

Tako

Lampe Tako (blekksprut på japansk) er en bordlampe inspirert av det spanske kjøkkenet. De to basene minner treplatene der ”pulpo a la gallega” serveres, mens formen og det elastiske båndet fremkaller en bento, den tradisjonelle japanske lunsjboksen. Delene er samlet uten skruer, noe som gjør det enkelt å sette sammen. Å være pakket i stykker reduserer også emballasje- og lagringskostnadene. Skjøten på den fleksible lampeskjermen i polypropen er skjult bak det elastiske båndet. Hull boret på sokkelen og toppstykkene tillater den nødvendige luftstrømmen for å unngå overoppheting.

Prosjektnavn : Tako, Designernes navn : Maurizio Capannesi, Kundens navn : .

Tako Lampe

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.