Designmagasin
Designmagasin
Teknologibank

Absa

Teknologibank Allen International ble bedt om å utvikle en nyskapende 'Laboratory' filial på Clearwater Mall i Johannesburg. ABSA ønsket å bruke grenen som et testlaboratorium for å utvikle innovative produkter og prosesser før de rulles ut over hele nettverket. Den nye lab-filialen vil fokusere på prototype-teknologi for å skape et mer interaktivt miljø for kundene og for å teste nye måter å banke på. Ved å lage forskjellige kundereiser for Exclusive Banking, Retail Consultants og høytrafikk Transactionional banking, kunne vi levere et mer kundesentrisk filialkonsept.

Prosjektnavn : Absa, Designernes navn : Allen International, Kundens navn : allen international.

Absa Teknologibank

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.