Designmagasin
Designmagasin
Utstillingslokale

CHAMELEON

Utstillingslokale Salongens tema er teknologi som tilbyr utstillingsplasser. Teknologiske linjer i tak og vegger, designet for å uttrykke teknologien til sko som vises i alle utstillingslokaler, importere og produsere i fabrikken som er ved siden av bygningen. Tak og vegger, som designet Bruk gratis form mens du samler ideelt, bruk CAD-CAM-teknologi. Barrisol som produserer i Frankrike, mdf-lakkmøbler som produserer på europeisk side av Istanbul, RGB Led-systemer som produserer i Asia-siden av Istanbul, uten måling og repetisjon i undertaket .

Prosjektnavn : CHAMELEON, Designernes navn : Ayhan Güneri, Kundens navn : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

CHAMELEON Utstillingslokale

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.