Designmagasin
Designmagasin
Showroom

Segmentation

Showroom De myke skoene på skoene kan ikke overses mens du tolker stedet. For å representere den andre gruppen elegante sko som vises på dette stedet, andre lags tak og åtte eksklusive designkomponenter for belysning, mens du skaper stemning, samtidig som du får det til å føle deg selv med amorf linje på dette stedet.

Prosjektnavn : Segmentation, Designernes navn : Ayhan Güneri, Kundens navn : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

Segmentation Showroom

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.