Designmagasin
Designmagasin
Showroom

From The Future

Showroom Showroom: I showroom er treningssko og sportsutstyr, som ble produsert med injeksjonsteknologi, utstilt. Stedet ser ut som produsert med injeksjonsformpressing. I fremstillingsmetoden for dette stedet, møbler som om de ble produsert i injeksjonsform for å generere helheten. Grove systier som i taket, mykner all teknologisk synlighet.

Prosjektnavn : From The Future, Designernes navn : Ayhan Güneri, Kundens navn : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

From The Future Showroom

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.