Designmagasin
Designmagasin
Flytende Feriested Og Marint Observatorium

Pearl Atlantis

Flytende Feriested Og Marint Observatorium Et flytende bærekraftig feriested og et marint observatorium som hovedsakelig ligger i Cagayan Ridge Marine Biodiversity Corridor, Sulu Sea (ca. 200 km øst for Puerto Princesa, Palawan-kysten og 20 km nord for omkretsene av Tubbataha Reefs Natural Park). Dette er for å svare på vårt lands behov for en måte å øke folks bevissthet rundt bevaring av vårt marine biologiske mangfold ved konstruksjonen av en monumental turistmagnet som vårt land Filippinene lett kan bli kjent for.

Prosjektnavn : Pearl Atlantis, Designernes navn : Maria Cecilia Garcia Cruz, Kundens navn : Cecilia Cruz.

Pearl Atlantis Flytende Feriested Og Marint Observatorium

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.