Designmagasin
Designmagasin
Bank Hq Filial

DBS HQ

Bank Hq Filial Allen Internationals oppdrag var å implementere det aller siste innen bankteknologier for å forbedre og forbedre opplevelsen for kunder på deres nye hovedkontor i Marina Bay Financial Center Tower, Singapore. Den resulterende detaljbankdesignet bruker en bevegelsessensitiv interaktiv digital velkomstvegg, raske servicestasjoner for raske transaksjoner og installasjon av tellerassistentenheter i de semi-private konsultasjonspodene. Filialen består også av et 300-seter sal og det første TV-studioet i Channel News Asia. Dedikerte salonger fo

Prosjektnavn : DBS HQ, Designernes navn : Allen International, Kundens navn : allen international.

DBS HQ Bank Hq Filial

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.