Designmagasin
Designmagasin
Trådløs Høyttaler

Saxound

Trådløs Høyttaler Saxound er et unikt konsept inspirert fra noen av de ledende høyttalerne i verden. Det er en sammensmelting av den beste innovasjonen som er gjort allerede for noen år siden, med en blanding av vår egen innovasjon, og dermed gjør den til en helt ny opplevelse for mennesker. Kjerneelementene i Saxound er den sylindriske formen og gjengeringen. Dimensjonene til Saxound er inspirert av en vanlig kompakt skive med en diameter på 13 centimeter og en høyde på 9,5 centimeter, som kan forskyves med en hånd. Den består av to 1 ”Tweeters, to 2” mid-drivere og en bassradiator matriser i en så liten formfaktor.

Prosjektnavn : Saxound, Designernes navn : Syed Tajudeen Abdul Rahman, Kundens navn : Design Under Garage.

Saxound Trådløs Høyttaler

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.