Designmagasin
Designmagasin
Watchfaces-Applikasjoner

genuse

Watchfaces-Applikasjoner Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine er serier med klokkeapplikasjoner som er spesielt oppfunnet for I'm Watch-enheten. Appene er originale, enkle og estetiske i design, fra fremtidig etnisk gjennom sci-fi-stil til digital virksomhet. All watchfaces-grafikk er tilgjengelig i 9 farger - tilpasset fargekollisjonen I'm Watch. Nå er et flott øyeblikk for en ny måte å vise, lese og forstå vår tid. www.genuse.eu

Prosjektnavn : genuse, Designernes navn : Albert Salamon, Kundens navn : genuse.

genuse Watchfaces-Applikasjoner

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.