Designmagasin
Designmagasin
Tannlaser

LiteTouch™

Tannlaser LiteTouch ™ er en Erbium: YAG tannlaser (2 940 nm bølgelengde) for hardt og mykt vevsbehandling. Erbium: YAG-bølgelengden er godt absorbert i vann- og hydroksylappetittmolekyler, som konstruerer tennene og beinet, og er derfor mest anvendelige i en lang rekke harde og myke vevsapplikasjoner. LiteTouch ™ med sin Laser-in-the-Handpiece ™ -teknologi gir enestående presisjon og kraft, ingen ergonomiske begrensninger, noe som muliggjør mikrokirurgi og ikke-invasive driftsevner, samtidig som den forebygger forebyggende tannbehandling.

Prosjektnavn : LiteTouch™, Designernes navn : Light Instruments Ltd., Kundens navn : Light Instruments Ltd (Syneron Dental Lasers).

LiteTouch™ Tannlaser

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.