Designmagasin
Designmagasin
Bærbar Ultralydfeildetektor

Prisma

Bærbar Ultralydfeildetektor Prisma er designet for ikke-invasiv materialtesting i de mest ekstreme miljøer. Det er den første detektoren som har integrert avansert sanntidsavbildning og 3D-skanning, noe som gjør feilfortolkning mye enklere, noe som reduserer teknikertiden på stedet. Med en tilnærmet uforgjengelig innkapsling og unike flere inspeksjonsmåter, kan Prisma dekke alle testapplikasjoner, fra oljerørledninger til romfartens komponenter. Det er den første detektoren med integrert dataregistrering og automatisk generering av PDF-rapporter. Trådløs og Ethernet-tilkobling gjør at enheten enkelt kan oppgraderes eller diagnostiseres.

Prosjektnavn : Prisma, Designernes navn : LA Design , Kundens navn : Sonatest.

Prisma Bærbar Ultralydfeildetektor

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.