Designmagasin
Designmagasin
Leketøy

Movable wooden animals

Leketøy Mangfoldet dyreleker beveger seg på forskjellige måter, enkle, men morsomme. De abstrakte dyreformene absorberer barn å forestille seg. Det er 5 dyr i gruppen: Gris, Duck, Giraffe, Snail and Dinosaur. Ducks hode beveger seg fra høyre til venstre når du henter det fra pulten, det ser ut til å si "NEI" til deg; Giraffens hode kan bevege seg opp og ned; Grisens nese, sneglens og dinosaurens hoder beveger seg fra innsiden til utsiden når du snur halen. Alle bevegelsene får folk til å smile og få barn til å leke på forskjellige måter, som å trekke, skyve, vri osv.

Prosjektnavn : Movable wooden animals, Designernes navn : Sha Yang, Kundens navn : Shayang Design Studio.

Movable wooden animals Leketøy

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.