Designmagasin
Designmagasin
Hi-Fi Platespiller

Calliope

Hi-Fi Platespiller Det endelige målet med et Hi-Fi-svingbord er å gjenskape det reneste og uforurensede av lyder; denne essensen av lyd er både terminusen og konseptet med denne designen. Dette forskjønne utformede produktet er en skulptur av lyd som gjengir lyd. Som en platespiller er den blant en av de best ytende Hi-Fi-platespillerene som er tilgjengelige, og denne enestående ytelsen er både indikert og forsterket av sin unike form og designaspekter; bli med i form og funksjon i en åndelig forening for å legemliggjøre Calliope-platespilleren.

Prosjektnavn : Calliope, Designernes navn : Deniz Karasahin, Kundens navn : Calliope Audio.

Calliope Hi-Fi Platespiller

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.