Designmagasin
Designmagasin
Monitor I Øret Øretelefon

ZTONE

Monitor I Øret Øretelefon Som en livsstilstilbehør kommer denne øretelefonen med smykkekonseptet. Det består av et patentsøkt ørepunkt som kroppen er formet til øreskålen. Den utvidede fleksible vingeørspissen forbedrer stabiliteten i øret ved å støtte ørekanten. Oppfinnelsen er fremstilt av silikon for å forbedre den maksimale fleksibiliteten. Hodedelen til soppen er designet for å tette inne i øregangen, slik at den gir den beste forseglingen fra den ytre støyen. Det gir en økonomisk løsning som erstatter den tilpassede skjermen for premiumkostnader, og gir likevel den mest nøyaktige lydgjengivelsen.

Prosjektnavn : ZTONE, Designernes navn : IMEGO Infinity LLC, Kundens navn : I-MEGO.

ZTONE Monitor I Øret Øretelefon

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.