Designmagasin
Designmagasin
Kappestativ

Lande

Kappestativ Coat Stand var design som en meget dekorativ og funksjonell kontorskulptur, en blanding av kunst og funksjon. Sammensetningen ble antatt å være en estetisk form for å pynte kontorlokalet og for å beskytte i dag det mest ikoniske bedriftsplagget, Blazer. Sluttresultatet er et veldig energisk og sofistikert stykke. Produksjon og detaljhandel var at stykket var designet til å være lett, sterkt og masseproduserbart.

Prosjektnavn : Lande, Designernes navn : Fabrizio Constanza, Kundens navn : fabrizio Constanza.

Lande Kappestativ

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.