Designmagasin
Designmagasin
Halskjede

Scar is No More a Scar

Halskjede Designet har en dramatisk smertefull historie bak seg. Det var inspirert av mitt uforglemmelige pinlige arr på kroppen min som ble brent av sterkt fyrverkeri da jeg var 12 år gammel. Da jeg prøvde å dekke den til med en tatovering, advarte tatovøren meg om at det ville være verre å dekke skremselen. Alle har arret sitt, alle har sin uforglemmelige smertefulle historie eller historie, den beste løsningen for helbredelse er å lære å møte det og sterkt overvinne det i stedet for å dekke over eller prøve å flykte fra det. Derfor håper jeg folk som bruker smykkene mine kan føle seg sterkere og mer positive.

Prosjektnavn : Scar is No More a Scar , Designernes navn : Isabella Liu, Kundens navn : School of jewellery, Birmingham City University.

Scar is No More a Scar  Halskjede

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.