Designmagasin
Designmagasin
Inngangsbord

organica

Inngangsbord ORGANICA er Fabrizios filosofiske skildring av ethvert organisk system der alle deler er sammenkoblet for å gi eksistens. Designet var basert på kompleksiteten i menneskekroppen og den menneskelige pre-unnfangelsen. Seeren blir ført inn i en sublim reise. Døren til denne turen er to massive treformer som oppfattes som lunger, deretter en aluminiumsskaft med kontakter som ligner en ryggrad. Seeren kan finne vridde stenger som ser ut som arterier, en form som kan tolkes som et orgel og finalen er et vakkert malglass, sterkt, men skjørt, akkurat som menneskeskinnet.

Prosjektnavn : organica, Designernes navn : Fabrizio Constanza, Kundens navn : fabrizio Constanza.

organica Inngangsbord

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.