Designmagasin
Designmagasin
Salongbord

Catena

Salongbord Et salongbord besto av fire sidebord. Den uvanlige plasseringen av sidebord komponerer L-formen til salongbordet, som er en original form for salongbord. Det trenger ingen ekstra krefter for å bruke bord som kaffe eller sidebord, bare sidebordene skal bringes sammen i L-form. De bærende elementene til hvert sidebord er dannet ved å bruke en annen kombinasjon av samme form. Denne enkle formen, et rektangel med sirkulær kant, er også formen på hver side av salongbordet, så formen til hvert sidebord og kaffebord er forskjellig, men relatert.

Prosjektnavn : Catena, Designernes navn : Ayça Sevinç Tatlı, Kundens navn : .

Catena Salongbord

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.