Designmagasin
Designmagasin
Research Branding

Pain and Suffering

Research Branding Denne designen utforsker lidelse i forskjellige lag: filosofisk, sosial, medisinsk og vitenskapelig. Fra mitt personlige synspunkt om at lidelse og smerte kommer i mange ansikter og former, filosofisk og vitenskapelig, valgte jeg humanisering av lidelse og smerte som mitt grunnlag. Jeg studerte analogiene mellom symbiotiske i naturen og symbiotiske i menneskelige relasjoner, og fra denne forskningen skapte jeg karakterer som visuelt representerer de symbiotiske forholdene mellom lid og lidende og mellom smerte og den som har smerter. Dette designet er et eksperiment, og betrakteren er temaet.

Prosjektnavn : Pain and Suffering, Designernes navn : Sharon Webber-Zvik, Kundens navn : Sharon Webber-Zvik.

Pain and Suffering Research Branding

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.