Designmagasin
Designmagasin
Kommode

shark-commode

Kommode Commode forenes med en åpen hylle, og dette gir en følelse av bevegelse og to deler gjør den mer stabil. Bruk av forskjellige overflatebehandlinger og forskjellige farger gjør det mulig å skape forskjellige stemninger og kan installeres mellom forskjellige interiører. Den lukkede kommode og åpen hylle gir en illusjon av et levende vesen.

Prosjektnavn : shark-commode, Designernes navn : Viktor Kovtun, Kundens navn : Xo-Xo-L design.

shark-commode Kommode

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.