Designmagasin
Designmagasin
Emballasjedesign

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS

Emballasjedesign Prosjektet skulle designe et helt nytt inntrykk med den eksisterende produktemballasjen, som min klient ikke ble imponert. Dette er det første produktet INNOTIVO noensinne har gjort, klienten min forventet at designen min skulle sette et mål for de kommende produktene i fremtiden, og denne produktemballasjen har lykkes med å oppfylle "INNOTIVO" -måten for design, futuristisk og sterk visuell innvirkning.

Prosjektnavn : INNOTIVO - BORN TO IMPRESS , Designernes navn : Jeffery Yap ®, Kundens navn : JEFFERY YAP DESIGN .

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS   Emballasjedesign

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.