Designmagasin
Designmagasin
Bord, Stoler

Hoek af

Bord, Stoler “Hoek af” bokstavelig talt oversatt på engelsk betyr "savner et hjørne", men når du sier at noen savner et hjørne på nederlandsk betyr det at de er litt sprø. Jeg tenkte på disse ordene mens jeg tenkte på en venn som "savner et hjørne", så det ble tydelig for meg at selv om han savner et hjørne, så er han faktisk mer interessant. Og enn det slo meg, hvis du tar en firkant og du kutter et hjørne, blir to nye hjørner opprettet, noe som betyr at i stedet for å miste noe, blir noe vunnet. Hvert stykke “hoek af” har mistet et hjørne, men vunnet to hjørner og to ben.

Prosjektnavn : Hoek af, Designernes navn : David Hoppenbrouwers, Kundens navn : David Hoppenbrouwers.

Hoek af Bord, Stoler

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.