Designmagasin
Designmagasin
Kokekar-Sett

MiMì

Kokekar-Sett Mimì enkel design med sin rensede geometri avslører en stor brukervennlighet. Håndtak av essensiell, men knudret form skiller seg ut mot den matte grå støpte aluminiumsdelen og gir et fast grep selv om det er vått eller fettete. En enkelt tegnet stålskisse som benytter ikke-pinne kokekar, trenger ikke ytterligere skjøter. Elastisk metallfleksibilitet utnyttes for å få et koselig grep: hvis du trykker på dem, endrer håndtakene lett form og passer til hver enkelt bruker. Pan-håndtaket, med sin strekktråd, endrer også formen. Minimal design bidrar til forbedring av ergonomi .::fritt materiale kan gjøre mer og enda bedre:

Prosjektnavn : MiMì, Designernes navn : Gian Piero Giovannini, Kundens navn : urge design.

MiMì Kokekar-Sett

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.