Designmagasin
Designmagasin
Bord

cocktail

Bord Designet er et svart cocktailbord med interessante skygger som spiller av det svarte på bordet. Det er et tidløst design som vil passe til mange stiler. Artefakter kan vises på de forskjellige nivåene nedenfor for å endre utseendet på bordet og samtidig holde bordplaten klar. Bordet er et KD-kontant- og bæresign: kjøp, hent hjem og enkelt montert av noen. Designet er vakkert, interessant å se på, men ikke påtrengende. Cocktailbord er normalt i sentrum av aktiviteten, men bør ikke bli sentrum for oppmerksomheten - dette bordet oppnår nettopp det

Prosjektnavn : cocktail, Designernes navn : Mario J Lotti, Kundens navn : Mario J Lotti Architecture, PC.

cocktail Bord

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.