Designmagasin
Designmagasin
Lampe

Muse

Lampe Inspirert av 'Won Buddhism' til å si at det ikke er absolutte kvaliteter i vårt univers, har vi gitt en paradoksal kvalitet til 'lys' ved å gi det en 'fysisk tilstedeværelse'. Ånden av meditasjon som den oppmuntrer var en kraftig kilde til inspirasjon vi brukte til å lage dette produktet; legemliggjør kvalitetene "tid", "materie" og "lys" i et enkelt produkt.

Prosjektnavn : Muse, Designernes navn : Anarkhos design , Kundens navn : Anarkhos Design.

Muse Lampe

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.