Designmagasin
Designmagasin
Bedriftsarkitekturkonsept

ajando Next Level C R M

Bedriftsarkitekturkonsept ajando Loft Concept: Informasjon er bygningsmaterialet til vårt univers. Et veldig uvanlig loft har blitt opprettet i Mannheim havnedistrikt, Tyskland. Det komplette ajando-teamet vil bo og jobbe der fra og med januar 2013. Arkitekten Peter Stasek og loftwerkarkitektkontoret i Karlsruhe står bak loftets bedriftsarkitekturkonsept. Det var inspirert av kvantefysikken til Wheeler, arkitekturen til Josef M. Hoffmann og, selvfølgelig, informasjonskompetansen til ajando: "Information Makes the World Go Round". Tekst av Ilona Koglin gratis journalist

Prosjektnavn : ajando Next Level C R M, Designernes navn : Peter Stasek, Kundens navn : ajando Next Level CRM.

ajando Next Level C R M Bedriftsarkitekturkonsept

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.