Designmagasin
Designmagasin
Folding Low Table

PRISM

Folding Low Table Spørsmålet "Hva er dette for?" er kjernen i dette produktet, og gir kundene glede av å se denne prisme-lignende trekantstøtten bli til et helt nytt bord akkurat som filmen Transformers. Betjeningsdelene beveger seg også på samme måte som skjøter på en robot: Bare ved å løfte sidepanelene på møblene sprer det seg automatisk flatt og kan brukes som et bord. Hever du den ene siden, blir det ditt eget tebord, og hever du begge sider blir det et bredt tebord som kan brukes av mange mennesker. Å brette panelet er også veldig enkelt å lukke enkelt med et lite trykk på benet.

Prosjektnavn : PRISM, Designernes navn : Nak Boong Kim, Kundens navn : KIMSWORK.

PRISM Folding Low Table

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.