Designmagasin
Designmagasin
Stol, Stabling Stol

xifix-one

Stol, Stabling Stol Designet er basert på det nødvendige minimum av fysikk og materiale, flerbruk, innendørs og utendørs, Hjørnestol, stablingsstol, rundmyk, Feng Shui. Den vektbærende konstruksjonen består av et enkelt, uendelig rør. Setet er festet på to aksiale punkter og legges på toppen av et tredje konstruksjonspunkt. De aksiale festede punktene ved rammen lar setet brette seg bak og stolene kan stables inn i hverandre. Setet kan enkelt fjernes, forskjellige materialer, møbeltrekk, form, farge og design kan byttes ut.

Prosjektnavn : xifix-one, Designernes navn : Juergen Josef Goetzmann, Kundens navn : Creativbuero.

xifix-one Stol, Stabling Stol

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.