Designmagasin
Designmagasin
Smykker

odyssey

Smykker Den grunnleggende ideen om odyssey av monomer innebærer å dekke voluminøse, geometriske former med en mønstret hud. Fra dette utvikles det et samspill av klarhet og forvrengning, åpenhet og skjul. Alle geometriske former og mønstre kan kombineres etter ønske, varierte og kompletteres med tillegg. Denne fascinerende, enkle ideen gir mulighet for å lage et nesten uuttømmelig utvalg av design, perfekt i samsvar med mulighetene som tilbys av hurtig prototyping (3D-utskrift), ettersom hver kunde kan få et helt individuelt og unikt produkt produsert (besøk: www.monomer. eu-shop).

Prosjektnavn : odyssey, Designernes navn : monomer, Kundens navn : monomer.

odyssey Smykker

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.