Designmagasin
Designmagasin
Medisinsk Senter

Neo Derm The Center

Medisinsk Senter Den er designet for å gi gjenlyd med temaet linjer, og høydepunktene i kalkfarger er akkurat nok til å demonstrere den prangende og energiske designinformasjonen for akkurat dette hudpleiesenteret. Stråler med hvite streker streker gjennom det hvite taket og strekker seg til det omkringliggende rommet med dynamikk. Avslapningssonen ved resepsjonen er satt på en kalk på kalkfargetone fra møbler til teppe som understreker den unge og foryngede merkevaren ved å oversikt over Victoria havn.

Prosjektnavn : Neo Derm The Center, Designernes navn : Danny Chan, Kundens navn : Beige Design Limited.

Neo Derm The Center Medisinsk Senter

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.