Designmagasin
Designmagasin
Offentlig Transport

Azur: Montreal Metro Cars

Offentlig Transport Utformingen av de nye Montreal Metro Cars verdsetter det kraftige båndet som eksisterer mellom Montrealers og deres underjordiske t-banesystem. Mer enn bare en effektiv transportform gir Montreals nye t-biler både byen og innbyggerne midler til en bedre livskvalitet i årene som kommer. Det bærer Montreals aura av kreativ energi, gir en kilde til stolthet, sikrer en større sammenheng, intuitivitet og brukervennlighet i tjenesten og bidrar til lokal og global bærekraft.

Prosjektnavn : Azur: Montreal Metro Cars, Designernes navn : Labbe Designers, Kundens navn : Societe de Transport de Montreal /Bombardier Transportation/Alstom Transport.

Azur: Montreal Metro Cars Offentlig Transport

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.