Designmagasin
Designmagasin
Helautomatisk Tetrappemaskin

Tesera

Helautomatisk Tetrappemaskin Den helautomatiske Tesera forenkler prosessen med å tilberede te og setter et atmosfærisk stadium for å lage te. Den løse teen fylles i spesielle krukker der, unikt, bryggetid, vanntemperatur og mengden te kan justeres individuelt. Maskinen gjenkjenner disse innstillingene og tilbereder den perfekte te fullstendig automatisk i det gjennomsiktige glassrommet. Når teen er helt ut, foregår en automatisk rengjøringsprosess. Et integrert brett kan fjernes for servering og brukes også som en liten komfyr. Uansett om en kopp eller en gryte, er teen din perfekt.

Prosjektnavn : Tesera, Designernes navn : Tobias Gehring, Kundens navn : Blick Kick Kreativ KG.

Tesera Helautomatisk Tetrappemaskin

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.