Designmagasin
Designmagasin
Kuppelhus

Easy Domes

Kuppelhus Utformingen og strukturen til Easy Domes er Icosahedron, her ved kutt av toppunktene og transformert til 21 treseksjoner. Design, interiør, materialer som farge og over hele implementering til omgivelser, konstruksjon og bærekraftige krav, tilbyr interiørarrangement for et bredt spekter av brukere. Konseptet appellerer til grønn bygning, boligbyggere og bærekraftig livsstil. Kan bygges i alle klimasoner og med motstandsdyktighet mot jordskjelv og orkaner.

Prosjektnavn : Easy Domes, Designernes navn : KT Architects, Kundens navn : Easy Domes Ltd.

Easy Domes Kuppelhus

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.