Designmagasin
Designmagasin
Leketøy

Rocking Zebra

Leketøy Barn elsker dette friske rocketøyet, mens det moderne utseendet, funky grafikken og naturlig tre, er ekte blikkfangere i det moderne hjemmet. Designutfordringen innebar å beholde den essensielle karakteren til et klassisk arvestykke leketøy, mens man benyttet avanserte teknikker og et modulbasert konstruksjonssystem for å gi mulighet for fremtidige ytterligere dyretyper med minimale delendringer. Det pakkede produktet måtte også være kompakt og under 10 kg for direkte salg på internett. Bruk av tilpasset trykklaminat er en ekte først, noe som resulterer i perfekt farge / mønster gjengivelse på en helt ripebestandig overflate

Prosjektnavn : Rocking Zebra, Designernes navn : Newmakers, Kundens navn : Newmakers.

Rocking Zebra Leketøy

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.