Designmagasin
Designmagasin
Meldingskort

Standing Message Card “Post Animal”

Meldingskort La dyrepapirfaget levere viktige meldinger. Skribe meldingen din i kroppen og send deretter sammen med andre deler i konvolutten. Dette er et morsomt beskjedkort som mottakeren kan sette sammen og vise. Har seks forskjellige dyr: and, gris, sebra, pingvin, sjiraff og rein. Livet med design: Kvalitetsdesign har makten til å endre plass og transformere hodet til brukerne. De tilbyr komfort med å se, holde og bruke. De er gjennomsyret av letthet og et overraskelseselement, berikende rom.

Prosjektnavn : Standing Message Card “Post Animal”, Designernes navn : Katsumi Tamura, Kundens navn : good morning inc..

Standing Message Card “Post Animal” Meldingskort

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.