Designmagasin
Designmagasin
Renovering

Apartment in Athens

Renovering Denne leiligheten i første etasje, som ligger bak en moden frodig hage, ble fullstendig sløyd og omgjort til dette moderne miljøet. Med en måling på 85 m. Har leiligheten moderne arkitektoniske elementer, bruk av naturlige materialer (som travertin og tre), en dristig grå maling kontrast med hvit, myknet av naturlig lys og fremhevet med skjult og eksponert LED-belysning, pluss noe industrielt inspirerte designelementer. Midtpunktet til hjemmet består av et buet kjøkkenloft som begynner bak veggskapet og ender som en bokhylle.

Prosjektnavn : Apartment in Athens, Designernes navn : Athanasia Leivaditou, Kundens navn : Studio NL.

Apartment in Athens Renovering

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.