Designmagasin
Designmagasin
Handsfree Video Dørtelefon

Tiara

Handsfree Video Dørtelefon Tiara ble designet i samsvar med horisontal og vertikal bruk, avhengig av bredden på bruksstedet. Estetisk kvalitet på produktet kan holdes i horisontal og vertikal stilling. Patentert 90 graders dreibarapparat som er designet for 2,5 og 3,5 tommers skjermer gir enkel rotasjon av skjermen. Lokkene kan åpnes uten bruk av hjelpeapparat eller kraft ved hjelp av det patenterte låsesystemet. Utskiftbare rammer og høyttalergitter gir en overraskende estetisk innvirkning.

Prosjektnavn : Tiara, Designernes navn : RAHSAN AKIN, Kundens navn : NETELSAN.

Tiara Handsfree Video Dørtelefon

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.