Designmagasin
Designmagasin
Leker

Minimals

Leker Minimaler er en søt linje med modulære dyr som er preget av bruk av primærfargepalett og geometriske former. Navnet stammer om gangen fra ordet "minimalisme" og sammentrekningen av "minidyr". Det er klart, de er ment å eksponere essensen av toyness gjennom å eliminere alle ikke-essensielle former, funksjoner og konsepter. Sammen skaper de en pantone av farger, dyr, klær og arketyper, og oppfordrer folk til å velge karakteren de identifiserer seg med.

Prosjektnavn : Minimals, Designernes navn : Sebastián Burga, Kundens navn : Minimals.

Minimals Leker

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.